Storing Daalderop ketel Zwolle

Wordt uw verwarming niet meer warm, of staat u plotseling onder een koude douche? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met een Daalderop ketel storing. Lost het resetten van het toestel niets op en weet u niet wat u moet doen? Neem dan contact op met onze monteurs. In Zwolle en omgeving staan wij altijd voor u klaar.

Eerste hulp bij Daalderop storing

Een storing kan veel oorzaken hebben. Op het display van de ketel wordt een foutcode weergegeven. Met behulp van deze code kunt u achterhalen wat het probleem precies is. Zo staat een knipperende C voor een onjuiste CV druk. Als de druk minder dan 1,2 bar is, moet het CV circuit worden bijgevuld. Bij een druk hoger dan 2,2 bar moet er juist water afgetapt worden. Het circuit is dan te vol.

Kunt u deskundige ondersteuning gebruiken bij uw Daalderop ketel storing? Roep dan de hulp in van onze CV experts. Bel ons op 0800 255 3733 en we komen zo snel mogelijk naar u toe in Zwolle. We verlenen eerste hulp bij een Daalderop storing en zorgen voor een snelle en vakkundige oplossing.