CV ketel vervangen in Zwolle

Uw CV ketel gaat gemiddeld zo’n twaalf tot vijftien jaar mee. Daarna kunnen de gebreken sneller optreden en voor gevaar zorgen. Ook is een ouder toestel vaak niet bepaald energiezuinig. Een nieuw apparaat kan dus voor een flinke bezuiniging zorgen. Wilt u uw CV ketel vervangen? In de regio Zwolle schakelt u hiervoor de door ons aangedragen professional in. Wij voeren uw oude ketel af en installeren vakkundig een nieuw exemplaar. Daarmee kunt u weer jaren vooruit!

Meer dan de CV ketel vervangen

Niet alleen voor het monteren van een nieuwe ketel kunt u bij ons aankloppen. Ook voor een nieuwe radiator of CV leiding, of een expansievat kunt u bij ons terecht. Snelle service staat bij ons hoog in het vaandel. Als u ons inschakelt, proberen we daarom zo vlug mogelijk naar u in Zwolle of omgeving toe te komen.

Weet u niet precies welk soort ketel u het best kunt kiezen? Dan denken onze specialisten met plezier met u mee. We kijken naar de grootte van uw woning en naar de gezinssamenstelling. Misschien is die de afgelopen jaren wel veranderd. Daar kunnen we dan rekening mee houden in ons advies. En heeft u een keuze kunnen maken? Dan installeren wij de ketel vervolgens voor u!