CV onderhoud Zwolle

Als u altijd verzekerd wilt zijn van een goed werkende verwarming, dan is het verstandig om regelmatig CV onderhoud te laten uitvoeren. Het beste is om dit voor het stookseizoen, de winter, te laten doen. Zo komt u in de winter niet in de kou te zitten. Periodiek onderhoud laten plegen kan ook veel problemen voorkomen. Al tijdens het onderhoud kunnen problemen opgespoord worden, zodat deze gemakkelijk verholpen kunnen worden.

Vraag voor onderhoud aan uw verwarming in de regio Zwolle vandaag nog naar de mogelijkheden bij uw specialist: Linthorst Techniek. Wij bieden u een unieke service: u kunt ook buiten kantooruren een afspraak maken voor CV ketel onderhoud. Niets is immers vervelender dan vrij van uw werk moeten nemen zodat de monteur onderhoud kan uitvoeren.

Contract voor CV onderhoud

Bij Linthorst Techniek kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Er komt dan één keer per jaar iemand bij u langs om CV onderhoud te plegen aan uw verwarming. Uw ketel en andere onderdelen van de verwarmingsinstallatie worden gecontroleerd. Er wordt gereinigd, bijgevuld en ontlucht, en daarnaast wordt de verwarming weer goed afgesteld. Ook wordt vaak getoetst of de verwarming en de omgeving voldoet aan de veiligheidseisen. U bent dus altijd verzekerd van een veilig en goed werkende verwarming. Bent u woonachtig in Zwolle of omgeving? Dan kunt u voor CV onderhoud contact opnemen met ons. Bel ons op 038 - 799 99 18, we komen graag bij u langs!