CV onderhoud Zwolle

Als u altijd verzekerd wilt zijn van een goed werkende verwarming, dan is het verstandig om regelmatig CV onderhoud te laten uitvoeren. Het beste is om dit voor het stookseizoen, de winter, te laten doen. Zo komt u in de winter niet in de kou te zitten.

Tevens bent u dan voor het hoogseizoen voor. Bij de eerste koude periode zijn er altijd veel CV ketels die in storing springen. Voor veel CV monteurs is de start van het nieuwe stookseizoen een drukke periode. Periodiek onderhoud laten plegen kan ook veel problemen voorkomen. Al tijdens het onderhoud kunnen problemen opgespoord worden, zodat deze gemakkelijk verholpen kunnen worden.

Vraag voor onderhoud aan uw verwarming in de regio Zwolle vandaag nog naar de mogelijkheden bij uw specialist: de door ons aangedragen professional. Wij bieden u uitstekende service: u kunt ook buiten kantooruren een afspraak maken voor CV ketel onderhoud. Niets is immers vervelender dan vrij van uw werk moeten nemen zodat de monteur onderhoud kan uitvoeren. Bel ons gerust op 0800 255 3733 of maak gebruik van het contactformulier en vraag naar de mogelijkheden van onze CV service

Onderhoud CV Zwolle onderhoudscontract

Bij de door ons aangedragen professional kunt u ook een onderhoudscontract afsluiten. Wij bieden een flexibel onderhoudscontract aan. Zo kunt u kiezen of u eens per jaar, per anderhalf of in de twee jaar CV onderhoud wilt laten uitvoeren. Afhankelijk van dit interval krijgt u korting op het onderhoudscontract.

Onder dit abonnement valt zowel preventief onderhoud als het verhelpen van CV storingen. Tijdens het onderhoud voeren we onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Inspecteren/schoonmaken van de CV ketel
  • Indien nodig het meten van het rendement
  • Controle en afstellen van gasdruk, CO en CO2
  • Eventueel ontluchten en bijvullen van de installatie