CV installatie plaatsen in Zwolle?

Wilt u een CV ketel laten plaatsen? In de regio Zwolle kunt u voor CV installatie terecht bij Linthorst Techniek. Wij verzorgen voor u de installatie verschillende typen CV ketels. Neem contact op met uw verwarmingsinstallateur voor CV installatie! CV ketel plaatsen? Wij komen graag bij u langs!

Welke CV kan ik het best kiezen?

Bij het kiezen van een CV spelen verschillende factoren een rol. Het doel is natuurlijk dat uw woning, hoe koud het buiten ook is, behaaglijk verwarmd wordt. Als stelregel geldt dat een vermogen van 45 Watt per kubieke meter woning inhoud nodig is. Hierbij wordt verondersteld dat de woning goed geïsoleerd is. Bij twijfel over de kwaliteit van de isolatie wordt een vermogen van 50 Watt geadviseerd. Maar ook andere factoren zijn belangrijk om mee te nemen in uw keuze.

De beste ketel kiest u door naar uw wensen en woonsituatie te kijken. Belangrijke vragen zijn dan:
1. Moet de ketel alleen uw woning verwarmen of ook warm water leveren?
2. Hoeveel warmte heeft uw woning nodig?
3. Hoeveel warm water gebruikt u?
4. Heeft u een hoog rendement of een verbeterd rendement CV ketel nodig?

Wij helpen u graag met het beantwoorden van deze vragen! Om u goed te adviseren kijkt een CV installateur naar uw huidige toestel. Ook vraagt hij naar uw wensen. Hierna adviseert hij welk systeem het beste bij uw huishouden past. Daarna kunnen we de CV ketel plaatsen. CV installatie moet op professionele wijze worden gedaan. Verkeerd geïnstalleerd en ingesteld kan deze meer energie verbruiken dan nodig is. Bij Linthorst Techniek werken daarom alleen erkende installateurs. Centrale verwarming aanleggen doet uw expert met plezier voor u.